Ja ja, alweer 40 jaar getrouwd. Dat moet gevierd worden. Dat is dan ook gebeurd in het vertrouwde Deventer, in de omgebouwde Boreel kazerne.

Ter gelegenheid van deze trouwpartij is er een boekje gemaakt. Deze kun je hier downloaden: Boekje ter gelegenheid 40 jarig huwelijk Opa en Oma. Het boekje is 31MB groot, dus het ophalen kan even duren…

winter2010 002

 

Foto van het rijsterborgerplantsoen op 3 januari 2010

Een nieuwe generatie Reuzels heeft zich inmiddels aangediend. Op de foto opa en oma Reuzel- Gerritsen met hun inmiddels zes kleinkinderen.

IMG00008

Van links naar rechts: Stan Berends, Cas Berends, Karlijn Reuzel, Myrthe Reuzel, Minne Reuzel en Robyn Berends

Ellen aan het werk

Door Gerard | Bewaard onder Overig | 1 Reactie 

Ellen heeft van haar hobby werk gemaakt. Samen met vriendin Christel restaureert ze oude stoeltjes.Het resultaat mag er zijn: vrolijke ‘gepimpte’ en persoonlijke kinderstoeltjes. Op http://www.hetstoutestoeltje.nl zie je de resultaten (en kun je een stoeltje bestellen…). Komt dat zien!

Om te voorkomen dat deze site helemaal over Minne gaat, en om aan de vraag aan foto’s te voldoen hebben we een aparte website voor Minne opgezet: http://minne.reuzel.nl Daar kun je de laatste nieuwtjes en met name veel foto’s van Minne vinden.

Groetjes,
Joost

Opa Gerard heeft de stambomen bijgewerkt. Zelfs de jongste telg uit de familie, Minne, is er nu te vinden! Er is nu ook een aparte site voor de ‘vrouwelijke’ kant: de families Gerritsen en Degger. Beide sites zijn voor het eerst compleet gemaakt door Opa. Nieuwsgierig? Gewoon eens kijken…

Paulus is geboren op 11 februari 1912 te Deventer aan de Boxbergerweg te Deventer.

Voor de 2e wereldoorlog werkte hij als banketbakker. Hij leerde daar ook zijn toekomstige echtgenote Bertha Jansen kennen. Door de 2e wereldoorlog werd hij als dienstplichtig militair gemobiliseerd in 1938 bij het marinekamp in Hilversum en vertrok vlak voor het uitbreken van de oorlog naar Engeland. De gehele 2e wereldoorlog heeft hij bij de marine gezeten en de wereld over gezworven als kok.

Na Opa kan Papa natuurlijk niet achterblijven met het plaatsen van een aantal foto’s van onze lieve Minne.

Minne maakt het ondertussen uitstekend. Ze slaapt al een flink deel van de nacht door, en alle testjes (gehoor enzo) zijn prima verlopen. Ook met mama Ariana gaat het steeds beter. De borstvoeding wou niet zo lukken, dus Minne is inmiddels aan de fles, zoals je kan zien op de foto’s. Papa vindt dat heel niet erg, want dan heeft hij weer een goed excuus om met Minne te todden…

Groetjes!
Joost

IMG_3098

Bijgaand een foto van het in aanbouw zijnde geboortehuis van Joost in de wijk Borgele te Deventer ca 1970

Scannen0001

De eerste foto’s

Door Gerard | Bewaard onder Minne | Geef een reactie 

Opa kan niet wachten en plaatst alvast de eerste foto’s van Minne op de site. Met de trotse en zeer blijde oma Reuzel en haar 7 weken jongere neefje Cas.

disc1204

Volgende Pagina →