Ellen aan het werk

Door Gerard | Bewaard onder Overig 

Ellen heeft van haar hobby werk gemaakt. Samen met vriendin Christel restaureert ze oude stoeltjes.Het resultaat mag er zijn: vrolijke ‘gepimpte’ en persoonlijke kinderstoeltjes. Op http://www.hetstoutestoeltje.nl zie je de resultaten (en kun je een stoeltje bestellen…). Komt dat zien!

Reacties

Een reactie to “Ellen aan het werk”

  1. Marieke van den Berg on maart 3rd, 2010 8:13 pm

    Hallo famile Reuzel, het is héél lang geleden, dus misschien weten jullie niet meer goed wie ik ben, maar ik vond het heel leuk deze site van jullie te vinden. Vroeger kwam ik wel eens bij jullie in Deventer, als vriendinnetje van Ellen uit Delfzijl. Ik herinner me Joost nog als kleine jongen en was (toch..) verbaasd dat ook hij groot is geworden! Wat leuk allemaal, en allemaal gefeliciteerd met de prachtige kinderen. Ik woon nu in Eindhoven met man en zoon (van 5 maanden). Zouden jullie de HARTelijke groeten aan Ellen willen doen van mij? Als ze nog weet wie ik ben. (1×1=ME was ons geheime teken). Groetjes aan allen, van Marieke van den Berg

Laat een reactie achter