Een nieuwe generatie Reuzels heeft zich inmiddels aangediend. Op de foto opa en oma Reuzel- Gerritsen met hun inmiddels zes kleinkinderen.

IMG00008

Van links naar rechts: Stan Berends, Cas Berends, Karlijn Reuzel, Myrthe Reuzel, Minne Reuzel en Robyn Berends

Reacties

Een reactie to “De Reuzels planten zich voort”

 1. Wim Jak on juni 9th, 2009 9:21 am

  Geachte heer Reuzel

  Ik ben nieuwsgierig naar wat er van Eddy Reuzel uit Deventer geworden is. Ik heb haar in de laatste jaren vijftig en de beginjaren zestig gekend. Ze was toen midden twintig denk ik. In 1961 werd ze docente aan de modeschool Charles Montaigne in Amsterdam. Ze verloofde zich in 1963 met H.A. Kraneveld uit Waddinxveen. Meer gegevens heb ik niet. Kunt u mij verder helpen ?

  Bij voorbaat dank voor uw reactie.
  Met vriendelijke groet
  Wim Jak
  Heeze

Laat een reactie achter